Workshop basis

Thema: eigen keus

In een paar uurtjes leer je de beginselen van het tekenen met de naaimachine. En als je je eigen naaimachine meeneemt gaan we samen kijken of jouw machine deze instelling heeft. Let op ! Er is een speciaal voetje voor nodig die je eventueel nog moet aanschaffen.

Met draad maak je een mooie tekening uitgaande van een bestaande afbeelding die je meeneemt of die je hier kan uitkiezen uit de vele tijdschriften of boeken aanwezig in het atelier.

We oefenen met verschillende lapjes en ik leer je wat trucjes en kneepjes van deze techniek. Het uitproberen staat centraal.  We starten met 1 kleur draad maar als er tijd over hebt kun je altijd met meerdere kleuren garen werken. Je gaat in ieder geval naar huis met 1 borduursel in een borduurring.

Een borduurring krijg je van mij.

Geschikt voor: van 10 tot 100 jaar

Aantal deelnemers:  5 (en in overleg)

Ervaring: (naai) ervaring is niet nodig

Zelf meenemen: Eventueel je eigen naaimachine ( ik heb 4 naaimachines staan voor gebruik) en een afbeelding van iets wat je aanspreekt .

Wat neem je mee naar huis: een borduur-ring met je eigen kunstwerkje op stof.

Prijs: € 78,00  (inclusief materialen, koffie, thee en koek, geen lunch inbegrepen)

Tijd:   ochtend of middag.  Totale duur 5 uur

Locatie:  Adres is Wilhelminapark 54 Goretti. Rode deuren.

Voor vragen:   Riëtte Sommerdijk  06-5230200

Geef je op!

  Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

   
   
   
   
   
  Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
  Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
  Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
  We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
  13 berichten.
  Oda uit eindhoven schreef op november 19, 2023
  vandaag een zeer geslaagde workshop dag gehad, samen met mijn dochter. We hebben echt genoten. Prachtige resultaten en een fijne sfeer. Bedankt Riette.
  Sandra 🍀 uit Dordrecht schreef op mei 3, 2021
  Vandaag mocht ik bij Riëtte aan 't werk. Ik heb tips en trucs gekregen waar ik mee verder kan. 't was erg leuk, prima verzorgd (goed Coronaproof) qua materialen én de inwendige mens. Kortom : aanrader!! Hartelijk dank 🙃
  Liesbeth uit Dongen nabij Tilburg schreef op maart 1, 2021
  Lieve Riette, Afgelopen week ben ik heel gastvrij ontvangen bij het atelier bij Riette. Een atelier waar je creativiteit ontploft, een bijzonder mooie en inspirerende omgeving en dan met de kennis en behulpzaamheid van Riette komt je werkstuk tot leven. Na een kop thee of koffie, krijg je ruim de tijd om een keuze te maken, Riette helpt daarbij en geeft goede tips. En dat alles op gepaste afstand omtrent de corvid 19 regels! Uiteindelijk heb ik gekozen om de Vlaamse gaai te borduren, zo geweldig om weer achter de naaimachine te zitten……. Riette heeft mijn gedoofd creatieve vlammetje weer aangestoken met haar enthousiasme. Dank je wel!! Ik ga zeker nog terug voor een workshop. Lieve groet, Liesbeth
  Resi uit Tilburg schreef op februari 10, 2021
  Bij deze het eind resultaat, met plezier aan gewerkt en ook genoten van de workshop. Groetjes Resi.
  Betty uit Veghel schreef op februari 10, 2021
  Hallo Riette, Ondanks de regen ben ik blij! Je hebt me weer van energie voorzien en ga veel uitproberen! Dank dat je je kennis met ons gedeeld hebt! Allebei liepen we blij naar buiten,wilde ik nog even kwijt? Hartelijke groet Betty